Esmay & James

Esmay en James

 

Ik kreeg weer een aanvraag voor Earlybirds, deze keer voor een tweeling. James en Esmay zijn door middel van een keizersnee gehaald op 29 mei met 33,6 weken omdat James niet meer groeide. En het was de juiste beslissing want James had het erg zwaar in de buik van zijn moeder. Naast deze twee kleintjes hadden ze ook knuffelkont Ryan van 3,5 jaar oud die echt gek op ze is.

Ryan zat lekker stickers te plakken toen ik binnen kwam in een grote kamer waar links en recht een couveuse stond. Deze waren bedekt met een doek wat het bijzonder maakte voor Ryan om deze voor mij open te slaan. Zo onthulde hij voor mij 1 voor 1 zijn zusje en zijn broertje. Handig opent hij de klepjes en aait meteen over de bolletjes. En dat is iets wat ik hem steeds weer zie doen, ook wanneer Peggy voor het eerst de tweeling samen op haar borst krijgt. Heel bijzonder om daar bij te mogen zijn want ik zie Peggy stralen, maar ook zie ik op een afstandje dit gezinnetje echt samen zijn.

De ouders geven aan dat ze na de geboorte van de tweeling wel in een achtbaan te lijken zitten. Tijden van zorgen maar die kleine stapjes vooruit geven hun positieve energie. Thuis kijk ik naar de foto’s op de computer en zie Ryan genieten, voor hem ook zo spannend. Een vader die alles er omheen regelt en een moeder die zelf voor de kinderen wil zorgen en niet bang is om zelf de kleine spruitjes te pakken en neer te leggen. Ik wens ze veel sterkte, dat ze uit die achtbaan mogen stappen en snel in rustig vaarwater terecht zullen komen.

Een fijne dag,

Hiske

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.