Nayra prematuur 31 weken

Nayra

Nayra prematuur 31 weken

Wat is het stil in een ziekenhuis zo ‘s avonds. Bijzonder als het normaal gesproken een druk bezocht ziekenhuis is door de steeds groter groeiende gemeente. Kleine Nayra ligt op de neonatolgie in Almere. Ze is overgeplaatst vanaf het AMC waar mama zo hard haar best heeft gedaan om haar zo lang mogelijk in haar buik te houden. Uiteindelijk is ze geboren met 31 weken.

Gelukkig deed ze het gelijk goed. Wat een prachtig, maar vooral pittig meisje! Zo klein en wat kan ze al een geluid produceren! Ze heeft nog een neussonde, maar Nayra was van mening dat zelf drinken uit een flesje sneller gaat ;-). Ze had honger en dat mochten we luid en breed horen. Het meest bijzondere deze avond was dat grote broer Rohan (3 jaar) zijn zusje voor de allereerste keer live mocht zien. Hij had haar tot nu toe alleen nog maar op foto’s gezien. Helaas wel van achter een raam. Rohan heeft de waterpokken nog niet gehad en mag daarom de neonatologie nog niet op. Met grote ogen vol verwondering keek hij naar zijn zusje. Het raam dempt het geluid, maar zijn ogen spreken boekdelen. Mama houd het niet droog en ik dus ook niet. Hij wil haar het liefst aaien en legt zijn handje op het raam.. een diepe zucht volgt.

Nog eventjes geduld lieve Rohan. Kleine Nayra, groei maar goed! Je grote broer kan niet wachten tot hij lekker met je kan knuffelen ♡ Zoals het hoort.

Liefs Lin

7 antwoorden
 1. Nalini
  Nalini zegt:

  Onze lieve nayra mocht gister (17-02-16) naar huis. Grote broer Rohan heeft echt de hele dag geknuffeld met zijn zusje.
  Mijn gezin in eindelijk compleet ❤️

  Beantwoorden
 2. Michelle
  Michelle zegt:

  Lieve nayra,
  Ik heb je niet meer gezien voordat je naar huis ging vanaf de afdeling maar ga heerlijk genieten met papa , mama en Rohan! Het was erg fijn om voor je te mogen zorgen!

  Veel liefs Michelle ( vpk Flevo :))

  Beantwoorden
 3. Dorien
  Dorien zegt:

  Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje!
  Wat een prachtig mooie meisje!
  Geniet geniet en geniet

  Heel veel geluk met zijn vieren!

  Veel liefs
  Dorien

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.