Mylan prematuur geboren met 31 weken en 6 dagen couveuse, buidelen, borstvoeding, sonde

Mylan

Mylan prematuur geboren met 31 weken en 6 dagen couveuse, buidelen, borstvoeding, sonde
Op zaterdag 6 augustus ga ik naar het Scheper Ziekenhuis in Emmen. Het is mijn eerste reportage na mijn eigen verlof. Papa Ronny staat te wachten als ik de lift uit kom en samen lopen we naar mama Yvonne die bij de couveuse staat waar een mini mooi mensje in ligt, Mylan. Een prachtig kindje geboren met 31 weken en 6 dagen.

Na even een klein praatje pak ik mijn camera en ga aan de slag. Mylan word door papa uit de couveuse gehaald en bij mama neergelegd om te buidelen en te drinken aan de borst.

Tijdens het fotograferen vertelt mama haar verhaal, het ging allemaal zo snel dat papa maar net op tijd in het ziekenhuis was om zijn zoon geboren te zien worden. Bijna 8 weken te vroeg, met een gewicht van 1600 gram. Ik denk even aan mijn eigen baby die 4115 gram woog bij de geboorte. Wat een verschil.

Mylan doet het goed aan de borst, drinkt zelfstandig en krijgt via de sonde borstvoeding van mama, hoe mooi is dat, verder is het een rustig tevreden mannetje. Na een tijdje even lekker bij papa en met zn 3tjes op de foto. Papa geeft mama een kus, ik ben als fotograaf blij dat ik dit moment met hun 3en mag vast leggen.

Ik wens jullie nog veel meer geniet momentjes en dan straks dat verder thuis doorzetten.

Birgit de Jong

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.