Morris prematuur 26 weken

Morris

Morris prematuur 26 weken

Woensdag 27 juli eind van de middag ging ik naar Gouda om de kleine Morris op de foto te zetten. Maarten en Kathy (ouders van Morris) vertoeven al aardig tijdje in ziekenhuizen maar door de liefde en de kracht van Morris houden ze dat vol, echt heel mooi en knap om te zien.

Toen ik binnenkwam zat Kathy net te kolven zodat er weer genoeg voeding aanwezig is voor Morris. Hij krijgt afwisselend de moedermelk via de borst en via de fles. Het drinkproces moet geleerd worden omdat hij heel lang door een sonde gevoed is, dus via de monitor houden ze alles in de gaten.

Met vallen en opstaan gaat dit lukken, de liefde van Maarten en Kathy voor Morris is groot en daar hebben ze alles voor over, ook dit soort moeilijke momenten. Ik was aanwezig bij toch wel intieme momenten en dat vertrouwen gaven ze mij dat ik daar bij aanwezig mocht zijn en mocht vastleggen.

Heel mooi om zo dichtbij dit geluk te mogen zijn..

Morris, ik wens je heel veel kracht toe voor nu en in de toekomst! Zorg dat je snel naar huis mag waar je omringt gaat worden door liefde van je ouders en jullie dierbaren.

Groet, Maureen

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.