Fiene prematuur 32 weken zwangerschapsvergiftiging

Fiene

Fiene prematuur 32 weken zwangerschapsvergiftiging

Dat was even schrikken toen mama op 4 juli werd opgenomen met zwangerschapsvergiftiging in het Zuyderland Heerlen. De zwangerschap verliep heel goed en mama voelde zich prima. De ctg’s lieten zien dat ons meisje het niet meer zo fijn had in mijn buik.

Op 7 juli lag mama al de hele dag aan het ctg-apparaat maar de artsen zagen niet wat ze wilden zien. Om half 2 in de nacht werd papa en mama wakker gemaakt “we gaan jullie dochtertje nu geboren laten worden” zei de gynaecoloog.
We schrokken heel erg, maar voordat we konden bevatten wat er gebeurde werden we klaar gemaakt voor de keizersnede.

Een uur later waren wij papa en mama geworden van onze kleine Fiene! Geboren met 32 weken en 4 dagen, je woog 1660 gram. Wat een opluchting om te horen dat je het zo goed deed en zelf ademde. Je bent een sterk dametje en al snel mogen de infuusjes eruit.

Op de dag dat de foto’s gemaakt werden ruilde jij je warmtebedje al in voor een gewoon bedje. Nu is het wachten tot je groot genoeg bent om lekker mee naar huis te gaan.

Shirley, bedankt voor de tijd die je hebt genomen om deze bijzondere tijd vast te leggen!

Liefs Fiene, Soraya & Tom

******

De fotograaf:

Op zondag 24 juli kom ik voor het eerst in het nieuwe geboortecentrum Zuyderland Heerlen. Ik meld mij netjes bij het personeel en zij brengen mij naar de kamer van Fiene. Wat moet het heerlijk zijn een eigen kamer te hebben als gezin.

Ik zie een klein tevreden meisje liggen en hoor gelijk dat Fiene haar warmtebedje heeft verwisseld voor een normaal bedje. Dat is natuurlijk heel goed nieuws. De hele reportage is Fiene heerlijk rustig en zeker tevreden.

Lieve kleine Fiene, groei maar snel zodat je lekker met papa en mama mee naar huis mag. Ik wens jullie al het geluk toe, Soraya en Tom, met jullie prachtige dochter.

Liefs Shirley

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.