Morena prematuur geboren met 33 weken, Amphia ziekenhuis

Morena

Morena prematuur geboren met 33 weken, Amphia ziekenhuis
Op maandagmorgen 17 juli 2017 had ik afgesproken met de moeder van Earlybird Morena. Helaas kon de vader geen vrij krijgen, waardoor we nu alleen waren met mama! Vandaag baddertijd voor de kleine dame!

Bernice was 33 weken zwanger en er was geen vuiltje aan de lucht. Voelde zich goed en deed de alledaagse dingen, zonder na te denken dat er nu al een kindje zou komen. Zoals gewoonlijk stapte ze op haar paard om opnames te doen voor een reclame. Met een bescheiden buikje voelde dat allemaal nog goed. De dag erna toch wat rugpijn en op verzoek toch maar even de verloskundige gebeld, waarbij na controle bleek dat ze al 5 centimeter ontsluiting had. Ze konden snel in het ziekenhuis in Breda terecht en bij aankomst had ze al 8 centimeter ontsluiting! Na anderhalf uur was er dan toch een kleine meid, Morena! Wegens wat ademhalingsprobleempjes moet Morena nog even blijven. Ik hoop dat je gauw alles op eigen kracht gaat doen en dat je gauw naar huis mag, lekker bij papa en mama en dat je maar een grote lieve meid mag worden!

Veel geluk! Lieve groetjes, Janneke

———–

Tekst ouders:

Wat een geweldig mooi initiatief is dit voor ouders. Het is echt een hele heftige periode. En dat dit dan door Earlybirds word verzorgd is echt even een moment om de hectiek te vergeten. Fotografe Janneke nam echt de tijd en was ook echt bereid om te luisteren. Dank jullie wel voor dit moment.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.