Iris & Tijn prematuur geboren met 34 weken en 1 dag, tweeling, Maasziekenhuis, flesvoeding, keizersnede

Iris & Tijn

Iris & Tijn prematuur geboren met 34 weken en 1 dag, tweeling, Maasziekenhuis, flesvoeding, keizersnede
In het Maasziekenhuis Boxmeer was ik te gast bij de tweeling Iris en Tijn. Ik mocht hier namens Earlybirds fotografie foto’s van ze maken samen met papa Sander en mama Cindy. Met het plannen van de afspraak was er sprake van dat ze misschien eind die week al naar huis mochten, snel langskomen dus! Toen ik binnen kwam waren ze net aan het oefenen met het drinken uit de fles. Een goed teken dus!

Met 34 weken zwangerschap dachten Cindy en Sander dat ze voor een controle naar het ziekenhuis gingen. Alles ging tot dusver goed en Cindy had verder nergens last van. In het ziekenhuis bleek al gauw dat de bloeddruk van mama echter veel te hoog was en dus mocht ze ook niet meer mee naar huis. 2 dagen later is besloten om Iris en Tijn te halen met een keizersnede, een grote verassing!

Met de shoot ging alles eigenlijk heel relaxed. De tweeling deed het super goed, papa en mama waren al een beetje gewend en waren erg blij met de goede zorgen in het ziekenhuis. Tussendoor kregen ze nog een keer wat te drinken en op het eind hebben we nog gezellig wat gekletst.

Lieve Sander en Cindy, veel geluk met jullie koningspaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.