Moos

Van de fotograaf
Op dinsdag 6 februari stap ik met mijn cameratas in de auto om op weg te gaan naar Moos en zijn ouders. Moos is op 3 januari 2024 met 33 weken geboren in het Wilhelmina KinderZiekenhuis.

Tijdens de zwangerschap was al duidelijk geworden dat de slokdarm van Moos niet helemaal goed was aangelegd en dat een ingrijpende operatie vlak na de geboorte nodig zou zijn. Een hele schok natuurlijk voor zijn ouders Vera en Jurjen. Moos zou met een geplande keizersnede gehaald worden en zijn ouders moesten zich voorbereiden op een periode in het ziekenhuis met hun newborn. Uiteindelijk besloot Moos dat hij nog wat eerder wilde komen en was hij bijna 5 weekjes oud op het moment van de fotoshoot.

Vera en Jurjen vertelden me dat het heel goed ging met Moos: hij had de zware operatie goed doorstaan en het drinken van flesje ging steeds beter. Moos zelf lag heerlijk te slapen en werd ook niet wakker tijdens het verschonen en het knuffelen met zijn ouders. Rustig hebben we gewacht tot Moos wakker werd en (na twee kopjes thee én nog een koffie) kon ik nog wat foto’s maken van een wakkere Moos.

Ik wens jullie heel veel geluk en gezondheid toe voor nu en in de toekomst. Bedankt voor de mooie ontmoeting!

Liefs Marinka

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.