Loulé

Van de ouders
Onze dochter Loulé (6-12) is met een zwangerschapsduur van 34 weken en 4 dagen op de wereld gekomen. Het gebeurde enorm snel, het was een plotselinge bevalling en binnen 3 uur kwam onze mooie dochter tevoorschijn.

Wat voor ons als een blije, onverwachtse verrassing kwam werd steeds minder mooi.
Voor longrijping medicatie werd Loulé overgeplaatst naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Met het vooruitzicht dat wij binnen één week weer terug in Tilburg zouden zijn.
Op de derde dag na het toedienen van het longrijpingsmiddel kreeg Loulé een darminfectie. Het was een ernstige NEC-variant.  Op dag 6 (12-12) is Loulé geopereerd aan haar darmen en heeft de chirurg een klein afgestorven deel verwijderd.  Helaas kreeg ze daardoor wel een tijdelijke stoma. Na 2 weken knapte Loulé nog steeds niet goed op.
Poging 2, één nieuwe operatie aan de darmen. Een kleine knik in de darmen is anders neergelegd.  Na de tweede operatie (27-12) duurde het nog langer voordat Loulé opknapte.
Zo enorm veel medicatie, infuusvoeding, totale beademing en andere hulpmiddelen hebben haar geholpen om te herstellen.

Wij zijn het personeel van het Wilhelmina Kinderziekenhuis ook enorm dankbaar voor al hun inspanning en inzet. Na 9 weken zijn wij nog steeds in het ziekenhuis in afwachting van de laatste operatie om de stoma op te heffen.
Wij hopen dat dit voorspoedig zal verlopen en wij thuis van ons kleine meisje kunnen gaan genieten!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.