Minke & Benthe prematuur geboren met 33 weken en 6 dagen, sondevoeding

Minke & Benthe

Minke & Benthe prematuur geboren met 33 weken en 6 dagen, sondevoeding
Deze twee heerlijke propjes wilden volgens mij graag nog net in 2016 geboren worden en kozen daar de laatste dag van het jaar voor. Op 31 december werden Minke en Benthe geboren bij een draagtijd van 33 weken en 6 dagen. Helaas was dat te vroeg en moesten ze nog aansterken in het Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. De eerste afspraak was verzet omdat Minke een terugval had maar 3 dagen later ging het al beter. Zo goed zelfs dat ze beide geen sondevoeding meer krijgen!

Deze meiden hebben ook een grote broer Siem die een filmpje aan het kijken was maar ondertussen wel alles in de gaten hield. Hij gaat graag mee naar zijn zusjes en als er gehuild wordt komt hij te hulp. De ouders Wendy en Evert-Jan hadden een “ochtend-programmatje”: In bad en daarna de fles. Ze vroegen of ik dat goed vond, nou helemaal prima natuurlijk, hoe meer verzorging des te leuker het is om te fotograferen. Minke en Benthe zijn erg moeilijk uit elkaar te houden dus om te weten wie wie is: Minke wordt tijdens de fotoshoot verzorgd door haar vader en Benthe door haar moeder ;-). Benthe is wat kleiner maar op de foto is dat moeilijk te zien.

Minke ging als eerste in bad. Dat koppie, zo heerlijk ontspannen! Ze vond het vooral prettig als ze alleen onder haar kin werd vastgehouden. Iets minder leuk vond ze het om er uit te komen. Benthe volgde en ondertussen zag ik hoe de ouders samenwerkten. Zeker de voorbereidingen zijn belangrijk omdat je even later beide een kindje in je armen hebt. Ook Benthe genoot van haar badje, al vond zij het prettiger om languit te liggen. Uit het badje gaan beviel haar ook niet zo goed. Maar even later zaten de ouders hun roze trots de fles te geven en dat maakte veel goed. Minke was daarna erg moe en viel in haar vaders armen in slaap. Benthe bleef nog even wakker en keek met grote ogen rond. Als afsluiter werden ze samen op bed gelegd, zo zoet!!! Benthe bleef haar zus maar aanstaren. Ook voor Siem was het leuk om ze zo te zien. De foto waarbij hij ze kusjes geeft en in elke hand een bolletje vast heeft vind ik zo snoezig.

Wendy, Evert-Jan en Siem, ik wens jullie heel veel geluk samen. Hopelijk mogen jullie ze snel in hun eigen bedje leggen.

1 antwoord
  1. Evert-Jan & Wendy Aarts
    Evert-Jan & Wendy Aarts zegt:

    Hiske (Met Licht Geschreven Fotografie) & Stichting Earlybirds Fotografie, super bedankt voor het vastleggen van ons gezinnetje. Geen woorden. zo mooi. Ga zo door met dit initiatief. Jullie maken vele ouders enorm blij en trots met wat jullie doen. Liefs van een paar hele trotse ouders en een super trotse broer.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.