Mink

Mink prematuur geboren 29 weken

Op dinsdag 16 augustus mocht ik naar het Jeroen Bosch ziekenhuis om een lief klein mannetje te gaan fotograferen. Eenmaal aangekomen vingen de ouders mij in de gang op. Ze vertelde dat Mink met 29 weken is geboren in Veldhoven. We lopen samen naar boven en treffen de arts nog even op de gang deze is erg tevreden over Mink.

Eenmaal in de kamer ligt Mink heerlijk in zijn bedje. Hij begint al wakker te worden. Je ziet hoe hij zichtbaar reageert als papa en mama tegen hem beginnen te praten. Mink mag lekker bij mama gaan drinken maar daarvoor nog even wegen, hij is ruim 100 gram aangekomen in 1 dag dat is voor papa en mama bijna niet te geloven, knap zeg! Even knuffelen met papa en daarna lekker drinken en buidelen bij mama. Mink is heerlijk tevreden.

Lieve Mink, ik hoop dat je snel mee naar huis mag met papa en mama dan kun je lekker naar je eigen bedje en knuffelen en spelen met je grote broer en zus.

Liefs Janine Riddy

********

De ouders:

We waren erg benieuwd naar het resultaat maar we zijn enorm blij met de foto’s. Op deze manier hebben we toch een mooie blijvende herinnering aan een lange periode in het ziekenhuis.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.