Nicholas prematuur 32 weken

Nicholas

Nicholas

Mijn allereerste reportage voor Earlybirds; een mooiere vuurdoop kon ik niet wensen. Lieve ouders en een fantastisch mooi, sterk zoontje. Toen ik aan kwam waren Nicholas en mama al lekker aan het buidelen, dat doen ze de hele dag als dat kan! En ik geef ze geen ongelijk, wat een heerlijk, klein, zacht mannetje ligt daar op haar borst!

Na even wat gekletst en kennis gemaakt te hebben was het tijd voor een schone luier: een taak voor papa! Hij pakte zijn zoontje op, heel mooi om te zien hoe hij trots hij is! Tijdens het verschonen was Nicholas lekker druk aan het zwaaien met zijn armpjes, hij is al zo sterk! Mooi moment om ook even te wegen en te meten en hij was alweer aangekomen.

De hele tijd stond ik steeds versteld over hoe goed hij en zijn ouders het doen! Geboren met 32 weken maar al zo sterk! Daarna mocht hij even bij mama drinken, dat kostte even wat moeite maar het lukte! Na een tijdje liet hij voldaan en ontspannen los.

Het was een fijne ontmoeting met fijne mensen en ik wens ze alle liefde toe! Nog even en dan ligt Nicholas lekker thuis in zijn eigen bed.

Liefs, Lize

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.