Milou

Milou
Met 34 weken werd Milou onverwachts geboren.  Naar omstandigheden gaat het erg goed. Sinds een week is ze uit de couveuse en slaapt in het “grote” bedje.

Vorige week had ik Milou al in de couveuse zien liggen dus ik wist waar ik moest zijn, haar ouders waren er op dat moment net even weg en ook de verpleging was er even niet. In alle rust heb ik mijn tas uitgepakt en begon alvast de kleine meid in haar grote bed te fotograferen. Al snel kwam de verpleegster en werden Demelza en Mario ( de ouders van Milou) gewaarschuwd dat ik er al was. Ze waren net even weggeroepen. In de tussentijd vertelde de verpleegster dat het buurjongetje van Milou ook graag een reportage wilde. Deze plande we gelijk diezelfde dag nog in. Vrij snel daarna kwamen de ouders van Milou binnen en mocht ik hun fotograferen terwijl ze Milou in bad deden. Tijdens het temperaturen poepte ze nog even het laatste gordijn onder ( t andere gordijn had ze een paar dagen ervoor al volgeboekt ;)). Hierna waste Demelza vol liefde de kleine meid en stopte Mario haar heerlijk in bad.

Niet alleen Demelza en Mario keken vol liefde naar Milou, Milou keek eigenlijk constant terug. Heel even sloot ze haar ogen in het lekkere bad. Na het badje kreeg ze de borst en op eigen kracht dronk ze daarna ook nog het laatste stukje voeding uit de fles. Na al deze inspanning mocht Milou weer lekker haar bedje in.

Groetjes,

Natalja

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.