Milou prematuur geboren met 29 weken en 4 dagen, Reinier de Graaf, knuffelen, spoedkeizersnede, sonde

Milou

Milou prematuur geboren met 29 weken en 4 dagen, Reinier de Graaf, knuffelen, spoedkeizersnede, sonde

 
Op 15 september mocht ik een fotoreportage maken van Milou in het Reinier de Graafgasthuis in Delft. Dit meisje is geboren bij een zwangerschapsduur van 29+4 dagen. Ze heeft al vele mooie stappen gemaakt. Nu nog een paar kleine hobbels overwinnen en de weg naar huis komt steeds dichterbij.

Als ik bij Milou op de kamer kom word ik hartelijk ontvangen door haar vader, moeder en grote broer, Levi. Wat een gezelligheid zo met elkaar. Milou ligt nog heerlijk in haar bedje te slapen en ze mag deze middag verschoond worden en daarna voor het eerst knuffelen met haar broer, wat is hij trots dat het eindelijk mag.

Tijdens het verschonen vertellen haar ouders het geboorteverhaal van Milou. Bij een controle bleek het niet goed te gaan met Milou en moest haar moeder worden opgenomen. Iedere dag werden er een aantal ctg’s gemaakt en was het spannend hoelang het goed zou gaan. Helaas bleek het na één week zo slecht te gaan dat er snel gehandeld moest worden en is Milou gehaald met een spoedkeizersnede.

Na het verschonen is dan eindelijk de beurt aan Levi om zijn zus vast te houden. Hij installeert zich op de grote buidelstoel en hij is er helemaal klaar voor. Wat een lief gezicht als Milou haar handje naar zijn gezicht brengt. Levi die eerst heel wat praatjes heeft wordt toch wel stil als hij haar vast heeft. Wat een lief gezicht die twee samen, dat worden veel liefdevolle momenten voor de toekomst.

Ik wens Milou, haar vader, moeder en grote broer alle geluk van de wereld! En hopelijk mogen jullie snel naar huis.
Liefs Eveline

3 antwoorden
 1. Magda
  Magda zegt:

  Ppff is wel ff moeilijk om dit te lezen zonder tranen, Levi de grote broer die zo trots was ik krijg een zusje zo mooi, en nu mag hij haar vast houden. Lieve Michael, rowitha en levi. Ik heb heel veel bewondering en respect voor jullie. En milou nou die komt er wel sterk en krachtig ???????

  Beantwoorden
 2. Magda
  Magda zegt:

  Ppff is wel ff moeilijk om dit te lezen zonder tranen, Levi de grote broer die zo trots is ik krijg een zusje, zo mooi, en nu mag hij haar vast houden. Lieve Michael, rowitha en levi. Ik heb heel veel bewondering en respect voor jullie. En milou nou die komt er wel sterk en krachtig ???????

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.