Milana prematuur geboren met 34 weken, Bravis Bergen op Zoom, gebroken vliezen, sonde

Milana

Milana prematuur geboren met 34 weken, Bravis Bergen op Zoom, gebroken vliezen, sonde

De zwangerschap zelf was voor Lynndy en Stefan al een grote verrassing, maar daar bleef het niet bij. Een dag voordat Lynndy officieel met verlof zou gaan, begon het ineens te rommelen in haar buik.

Het was heerlijk weer en ze waren thuis aan het barbecueën, toen Lynndy ineens krampjes kreeg. Eerst dacht ze nog, dat het wel meevalt, maar toen de krampjes later op de avond niet stopten werd er voor de zekerheid een verloskundige gebeld. Dan ging ineens alles heel snel. Zo snel dat Lynndy nog maar weinig kan herinneren. Stefan noemt het een rollercoaster en ik kan me er iets bij voorstellen. Gebroken vliezen, onderweg naar het ziekenhuis volledige ontsluiting en ongeveer anderhalf uur later was hun dochter geboren. Dat noem ik echt een turbobevallig. Met precies 34 weken zwangerschap werden Stefan en Lynndy trotse ouders van de kleine Milana.

Milana betekend onder meer “Lief”, en een lief meisje, dat is ze zeker. Milana drinkt haar flesje al vaak zelf, ze slaapt heel veel en ze wordt natuurlijk verwend met kusjes en knuffels van papa en mama. Dat allemaal zal helpen om snel groot en sterk te worden en straks ook van de monitor af te kunnen, waar ze nu nog aanligt. Elke dag brengt jullie een stapje dichter naar huis.

Milana, Lynndy en Stefan, ik wens jullie het allerbeste en hoop dat jullie snel met z’n drietjes thuis verder kunnen genieten.
Liefs Conny

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.