Milan prematuur geboren met 27 weken

Milan

Milan prematuur geboren met 27 weken
Van de fotograaf:

Op een zonnige zondagochtend maak ik kennis met Milan. Een dapper mannetje die met 27 weken is geboren. Tot op heden is niet duidelijk wat de oorzaak is geweest van de vroeggeboorte maar z’n papa en mama zijn maar wat blij dat hij er al is.  Na een maandenlang traject en verschillende ziekenhuizen komt het einde nu in zicht. Ik hoop dat jullie snel de magische woorden horen: jullie mogen naar huis! Veel geluk met z’n drietjes!

—————–

Van de ouders:

‘Op dinsdag 31 januari leek het erop dat jij na een zwangerschap van 26 weken en 2 dagen al op de wereld zou komen. Nog vijf dagen konden we je tegenhouden en kon je nog in mama’s buik doorgroeien, maar op zondag 5 februari om 20.54u ben je toen toch geboren in Amsterdam.

Lieve, kleine, maar vooral dappere en sterke Milan wat doe je het goed en wat zijn wij trots! Je hebt nu al een eigen willetje. Glimlachen tijdens de fotoshoot deed jij niet, wel zodra de camera veilig was opgeborgen hihi. Ondanks alles zijn wij dankbaar dat wij nu al van die stiekeme lachjes mogen genieten!’

5 antwoorden
 1. Miranda
  Miranda zegt:

  Wauw….wat ontzettend mooi dat dit wordt gedaan voor jullie! Mag alles van een beetje dichterbij meemaken door oma Pia. Alle geluk toegewenst voor jullie! Gr. Miranda

  Beantwoorden
 2. lenie van der putten
  lenie van der putten zegt:

  Lieve Frank en Eveline. Wat hebben jullie een spannende tijd gehad. Maar jullie waren een sterk team en zo zal het blijven. Samen sterk blijven voor jullie mooie sterke zoon. Prachtige fotoreportage. ????

  Beantwoorden
 3. Sandra en Alphons
  Sandra en Alphons zegt:

  Wat een mooie foto’s zeg. En wat fijn dat het zo goed gaat. Ook ik krijg heel fijn alle nieuws van oma Pia. Nu heerlijk gaan genieten met en van elkaar.
  Heel veel liefs
  Sandra en Alphons

  Beantwoorden
 4. Carolina
  Carolina zegt:

  Wat hebben jullie drietjes het zwaar gehad maar wat zijn jullie bikkels!!! Allemaal!
  Prachtige Milan is nu veilig thuis bij zijn mama en papa. Klaar om te gaan genieten van alle geluk samen. Op naar een hoop prachtige momenten samen. Geniet maar flink !!! Liefs en een dikke kus ????????

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.