Guus prematuur geboren met 28 weken en 6 dagen, Amphia ziekenhuis, gebroken vliezen, spoedkeizersnede

Guus

Guus prematuur geboren met 28 weken en 6 dagen, Amphia ziekenhuis, gebroken vliezen, spoedkeizersnede
FOTOGRAAF: “Op zondag 9 april heb ik mijn tas weer gevuld met een gehaakt “Earlybirdje” een magazine voor moeder, mijn camera met een leeg kaartje en volle batterijen. Ik mocht weer voor Stichting Ealrybirds op pad om een mooie reportage te maken van een klein, dapper, knap ventje: Guus.

Het zonnetje scheen, dus op de fiets naar Amphia Langendijk in Breda deze keer. De mama van Guus stond al op mij te wachten en vertelde mij haar bijzondere verhaal van haar en Guus. Wat heb ik een respect voor deze mama! Ik besef me iedere reportage weer opnieuw hoe bijzonder deze verhalen zijn en hoe fijn het is om een deel hiervan vast te kunnen leggen voor later. Om voor altijd te herinneren… <3.”

——————–

MAMA GUUS: Op maandag 6 maart kwam ik erachter zat ik 27w en 3d zwanger was, wat een schok! Hoe is het mogelijk dat ik niks door heb gehad?! Ondanks het totaal onverwacht was, was Guus gelijk welkom! Eenmaal een beetje bijgekomen van de schrik had ik besloten om pas over te gaan in actie als ik bij de gynaecoloog was geweest.

Om 00:15 uur wil ik gaan slapen en breken m’n vliezen en moet ik naar het ziekenhuis, daar zijn onderzoeken gedaan en werd ik met spoed overgeplaatst naar Rotterdam. Er kwam ineens een hele hoop op me af en moest nog van alles regelen in een korte tijd. Gelukkig heb ik vanaf dat moment toch nog optimaal kunnen genieten van elke beweging die hij maakte! Op 16 maart is Guus met spoed gehaald en sindsdien blijft hij ons verbazen ondanks hij met 28w en 6d is gehaald. Een echt wonderkind!!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.