Mikey & Macy prematuur geboren met 31 weken en 6 dagen, Catharina ziekenhuis

Mikey & Macy

Mikey & Macy prematuur geboren met 31 weken en 6 dagen, Catharina ziekenhuis
De reden waarom ik naar Mikey & Macy mocht was omdat mijn collega (Janine Riddy) wegens privé omstandigheden af moest zeggen. Zo goed als geprobeerd de geplande afspraak over te nemen, want het voortraject met ouders had ik nu niet gedaan. Altijd een belangrijk moment. Maar met een goede communicatie met de andere fotograaf en mama konden we de afspraak gewoon door laten gaan.

Papa kon er helaas niet bij zijn, en mama was alleen met de tweeling en hun 2 jarige peutertje Lizzy. Echt waar, whouw, wat een lief meisje !! Wat heeft ze goed meegeholpen en wat was ze lief voor de broertje en zusje, en natuurlijk dr mama. Het was zo aandoenlijk dit prille gezinnetje zo met elkaar bezig te zien. Heb vele intieme momentjes vast weten te leggen. Als fotograaf zijnde ben ik zo warm ontvangen tijdens dit moment, bedankt daarvoor Bianca. De kindjes hebben nog eventjes wat moeite gehad met aansterken door een virus, maar nu zijn ze gelukkig thuis. Jippie, zo voor de kerstdagen.

fijne dagen, heel veel geluk met zijn 5en, en hopelijk zal het fotoboek wat nu onderweg is nog lang voor een waardevol gevoel zorgen.
Heel veel liefs Yvonne Vd Zanden – Maurix

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.