Merel prematuur geboren met 27 weken, Martini ziekenhuis, weeenremmers, buidelen

Merel

Merel prematuur geboren met 27 weken, Martini ziekenhuis, weeenremmers, buidelen

 
Van de fotograaf:

Op 21 augustus ontmoete ik Merel en haar papa en mama, Jens en Marijke. Bij binnenkomst lag Merel heerlijk te slapen op de borst bij haar mama. Er straalde een hele rust uit.

In gesprek met ouders vertelden ze dat Merel geheel onverwachts met 27 weken, op 1 juli 2019 werd geboren. Toen de weeën begonnen hebben ze nog geprobeerd het tegen te houden maar dit mocht niet baten. Ze werd geboren! Gelijk vanaf het begin deed Merel het eigenlijk goed. Af en toe was er wel een klein dipje maar daar kwam ze goed doorheen. Merel was, toen ik de reportage maakte, inmiddels 34 weken oud. Het is een dapper en krachtig meisje met hele liefdevolle ouders. Samen hebben ze al een hele weg afgelegd. Hopelijk mogen jullie snel naar huis met Merel om daar lekker te genieten van elkaar.

Jens, Marijke en Merel. Ik wens jullie het allerbeste. Het was leuk jullie te leren kennen. Heel veel geluk en liefde met elkaar!

Liefs Jantina

—————————–

Van de ouders:

Op 1 juli zijn wij trotse ouders geworden van Merel. Ons kleine meisje meldde zich flink wat weken eerder. De eerste weken waren erg spannend, maar Merel bleek al snel heel sterk en dapper. We zijn inmiddels 11 weken verder en het gaat erg goed met ons. We zijn sinds twee weken thuis met zijn drieën en genieten van het samen zijn. Het waren onzekere en spannende tijden. Gelukkig kunnen wij nu achteromkijken en genieten van waar wij nu staan. Wij zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die zorg of hulp heeft verleend. Het is mooi dat het allemaal kan en dat de zorg in Nederland zo goed geregeld is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.