Mayson

Mayson Fanoy

Op een zonnige donderdagochtend was ik in het Lange Land ziekenhuis om een heel knap jongetje te fotograferen! Mayson is op een mooie datum geboren, 10-10-2015, geheel onverwachts voor ouders omdat de zwangerschap tot die tijd voorspoedig verliep. De moeder van Mayson voelde hem niet meer goed en heeft direct haar moedergevoel gevolgd en is voor controle naar het ziekenhuis gegaan. Doordat de placenta te klein was, moest Mayson geboren worden en brak een onzekere tijd aan. Mayson is d.m.v. een spoedkeizersnede geboren en hij kon meteen zelfstandig ademenen, wat een opluchting voor deze lieve ouders! Inmiddels is hij van de couveuse naar de wieg verhuist en drinkt hij goed al zijn flesjes leeg. De dag dat ik foto’s kwam maken was ook een spannende dag! De ouders van Mayson kregen namelijk te horen wanneer hij naar huis zou mogen! Aanstaande zaterdag zullen zij als een gezin van drie naar huis gaan en daar in alle rust gaan genieten van het gezinsleven. De moeder van Mayson kreeg die dag al een voorproefje want zij bleef een hele dag en nacht in het ziekenhuis om voor Mayson te zorgen.

Ik wens de ouders van Mayson alle goeds en veel geluk in de toekomst.

4 antwoorden
 1. Papa en mama van Mayson
  Papa en mama van Mayson zegt:

  Ons lieve mannetje…
  Lieve lisanne/en earlybirds,

  Nogmaals 1000x dank dat jullie dit voor ons gedaan hebben!
  Dit maakt voor ons een zware periode wat positiever om op terug te kijken!

  Liefs

  Ons

  Beantwoorden
 2. Thea en Theo
  Thea en Theo zegt:

  Wat een mooie foto`s van Mayson en zijn ouders. Wat fijn dat hij zo goed groeit, nu al een sterk willetje 🙂 Gelukkig mag Mayson naar huis met zijn papa en mama. Wij komen hem binnenkort bewonderen.

  Beantwoorden
 3. Monica
  Monica zegt:

  Mooi geschreven
  Eindelijk is Mayson thuis. Ook voor oma is dat een geruststelling. Nu kan ik ook van je genieten en heel veel knuffelen Je bent een sterk mannetje.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.