Maud & Lauren prematuur geboren met 27 weken, tweeling, Isala Klinieken, gebroken vliezen, weeenremmers, longrijping, sonde

Maud & Lauren

Maud & Lauren prematuur geboren met 27 weken, tweeling, Isala Klinieken, gebroken vliezen, weeenremmers, longrijping, sonde

 
Het was al een pittige zwangerschap en als met 26 weken de vliezen breken is het schrikken. Weeënremmers en longrijping kunnen nog een week hun werk doen, maar dan komt de bevalling spontaan op gang en worden Maud (925 gram) en Lauren (900 gram) op 31 augustus geboren in de Isala Klinieken in Zwolle.

Gelukkig kennen beide meisjes een goede start en wanneer ik op 10 november voor een reportage kom, zie ik twee prachtige meisjes, die inmiddels in een wiegje liggen. Lauren heeft nog iets ademhalingsondersteuning middels de low-flow nodig. Zelf uit een flesje drinken gaat steeds beter en dat betekent minder (vaak) sondevoeding.

Tijdens de fotoreportage mochten de zusjes samen in bad (hoe gezellig). Na het (bijna) leeg drinken van de flesjes (en het restant via de sonde) mochten ze ook nog samen in 1 wiegje. Het blijft vertederend te zien hoe meerlingen op elkaar reageren.

Nog een paar stappen vooruit Maud en Lauren en dan hoop ik dat jullie binnenkort naar huis mogen. Ik wens jullie heel veel geluk samen toe!
Lieve groet,
Regina Kappert

1 antwoord
 1. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Ah wat prachtig die foto’s van jullie en wat hebben de meiden zich goed ontwikkeld zeg! Hopelijk mogen ze snel mee naar huis!
  Veel succes en geluk samen!
  Liefs Bram, Marjolein en Stef

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.