Marlou

Marlou

 

Vrijdag 20 maart ging ik de kleine Marlou fotograferen in het AZ Groeningen Kortrijk (België). Het was meteen ook mijn “vuurdoop” als Earlybirds fotograaf. Het ging er heel ontspannen aan toe, en we kregen in het ziekenhuis de nodige privacy om een mooie reportage te kunnen maken. Ook het kleurrijk ‘birdje’ werd zowel door de ouders als de verpleegsters met veel enthousiasme ontvangen.

Eerst kreeg Marlou een badje door haar papa, waar ze echt van kon genieten.. Het afdrogen en de stickers voor de hartmonitor verwijderen vond ze een stuk minder leuk. We konden ook enkele leuke familiekiekjes nemen waarna het tijd was voor haar flesje en dan terug rustig slapen.

Na een zwangerschap van 29 weken en 5 dagen kwam Marlou ter wereld door een zwangerschapsvergiftiging, de dappere meid weegt ondertussen 2 kg 380 maar bij de geboorte was het een klein ukje van amper 800 gram. Gelukkig gaat alles goed en word de sondevoeding afgewisseld met flessenvoeding.

Hopelijk mag Marlou snel naar huis met haar lieve ouders, die haar duidelijk heel graag zien!

Liefs,
Annelies

**********

De ouders:

Onze wereld stopte even met draaien toen Marlou met 29 weken geboren moest worden in het AZ Sint-Jan in Brugge. Ze was zo klein, amper 800 gram en 34 cm groot, maar helemaal volmaakt! Marlou toonde meteen wat een geweldige, dappere meid ze wel was! Ze had geen beademing nodig en de ondersteuning die ze kreeg via CPAP, kon al na twee dagen afgebouwd worden. Na zeven weken werd ze overgebracht naar het AZ Groeninge in Kortrijk waar ze verder kan groeien en bloeien. We kijken vol ongeduld uit naar de dag waarop we Marlou mee naar huis mogen nemen! We willen Earlybirds en vooral fotografe Annelies heel erg bedanken voor de prachtige reportage!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.