Maan & Lola prematuur geboren met 33 weken en 6 dagen, CWZ Nijmegen, tweeling, sondevoeding

Maan & Lola


Maan & Lola prematuur geboren met 33 weken en 6 dagen, CWZ Nijmegen, tweeling, sondevoeding

Als ik op woensdag 30 mei onderweg ben voor Earlybirds besef ik mij dat ik vandaag maar liefst 2 primeurs heb; Het is namelijk de eerste keer voor mij dat ik ga fotograferen in het CWZ in Nijmegen en voor het eerst een tweeling. Eigenlijk zijn het zelfs een beetje 3 primeurs, want het is ook weer de eerste keer voor mij na een lange verplichte pauze ivm een gebroken voet. Kortom best wel wat dingetjes om toch een beetje zenuwachtig van te worden.

Dat gevoel verdwijnt al heel snel naar de achtergrond als ik kennis maak met het aardige personeel en vooral met de lieve ouders van Maan & Lola; Marloes & Joost zijn pas 2 weken geleden verrast door de komst van de dametjes, die het na 33.6 weken toch echt voor gezien hielden in de buik, maar dit zou je absoluut niet zeggen door de relaxte sfeer die er in de kamer hangt. Ik zie vooral hele trotse en blije ouders. Misschien scheelt het dat ze vanaf 6 weken zwangerschap al hebben kunnen wennen aan het idee dat ze een tweeling zouden krijgen? Of omdat ze vanaf week 31 al dreigde te komen? Of omdat Joost al ervaring heeft als pappa? Maar het meest waarschijnlijk is dat het gewoon komt omdat het 2 hele mooie prachtige gezonde kleine meisjes zijn, en omdat ze heel erg welkom zijn en de liefde in de kamer onmisbaar is. Zelfs de liefde van oma is overal zichtbaar en voelbaar, ze heeft zoveel mooie kleertjes, dekentjes en zelfs earlybirdjes gemaakt voor Maan & Lola.

Pappa en mamma fantaseren er alvast op los wat er later allemaal van hun terecht gaat komen. Worden het voetballertjes of dansmeisjes. Durfals net zoals ‘grote zus’ of zullen ze meer de kat uit de boom kijken net als ‘grote broer’. En zullen ze de krullen van oma krijgen? Het mondje en neusje hebben ze alvast van moeder hebben ze samen geconcludeerd.

Het gaat jullie goed lief gezinnetje, ik hoop dat jullie snel naar huis mogen waar het echte genieten zal gaan beginnen. Bedankt voor mijn 3 primeurs.
Groetjes Sjoske

1 antwoord
  1. Wilma den Boer
    Wilma den Boer zegt:

    Wat ‘n mooie herinnering aan deze heftige maar vooral mooie en heel bijzondere tijd en heel mooi verwoord door de fotografe Sjoske. De twee meisjes doen het heel goed en ik als Oma ben erg trots op de wijze waarop onze dochter en schoonzoon met de meisjes in hun gezin om gaan, en de tijd vinden om vooral te genieten! Wij zijn blij en trots op lieve Maan en Lola, het is vreselijk genieten. 💖💖

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.