Lynn & Myron prematuur tweeling 34 weken

Lynn & Myron

Lynn & Myron

Zaterdagochtend 21 mei mocht ik naar het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal om een reportage te maken van een tweeling, Lynn en Myron.

Met 34+3 weken brak het vruchtwater van mama Larissa en gezien de eerdere bevalling van dochter Elysha, was het zaak om snel naar het ziekenhuis te gaan. Aangekomen in het ziekenhuis ging het snel, ondanks dat ze beide in stuit lagen was het een hele vlotte natuurlijke bevalling.

Lynn woog bij de geboorte 2115 gram en Myron 2015 gram. Op het moment dat ik er was ging het heel goed met de tweeling, ze oefenen af en toe aan de borst, dit kost alleen nog erg veel energie, de rest van de afgekolfde melk krijgen ze dan uit de fles of via de sonde. Lynn was al langer van de monitor af, maar toen ik er was ging het ook met Myron zo goed, dat hij ook van de monitor af mocht. Alleen vond mama dat nog wel erg spannend en dat begrijp ik heel goed.

Grote trotse zus Elysha was ook bij de reportage aanwezig, maar was er al snel zat van en ging liever lekker spelen, geef haar eens ongelijk!

Marcel en Larissa, bedankt dat ik foto’s heb mogen maken van jullie mooie gezinnetje! Ik hoop dat Lynn en Myron over een poosje lekker naar huis mogen en wens jullie heel veel geluk samen!

Liefs, Marianne

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.