Chloe prematuur 32 weken

Chloë

Chloe

Ik was zo blij dat jij tijd had om op de laatste dag van een lange en moeilijke maar toch ook een mooie periode op de neonatologie afdeling, ter afsluiting een fotoshoot kon komen maken. Nu hebben wij een blijvende herinnering aan deze tijd. Wij vinden het heel fijn hoe je te werk ging. Chloë heeft er niks van gemerkt! Nogmaals dank. Je bent een topper Melissa!

*********

De fotograaf:

Het is D-day! Vandaag ontmoet ik een stralend gezin! Met een grote glimlach word ik ontvangen want hun dochter en zusje Chloë mag eindelijk naar huis! We gaan deze periode afsluiten met een mooie fotoreportage. Chloë is geboren met 32 weken en 4 dagen maar laat vanaf het begin al zien dat ze een sterke meid is.

Samen met de lieve verpleging zoeken we een mooie lichte plek in de kamer. Ik ga aan de slag en het gezin geniet zichtbaar van elkaar, zo mooi om te zien. Tijdens de reportage gaat Chloë lekker in badje en dat vindt ze heerlijk ontspannen. Daarna krijgt ze van mama de fles die ze netjes helemaal opdrinkt. Uitgeteld en voldaan nog even knuffelen met papa en grote zus.

Je doet het super Chloë! Papa, mama en jouw grote zus zijn beretrots op jou! Ik wens jullie nog veel mooie momenten en plezier toe met z’n viertjes. Geniet van elkaar!

Liefs Melissa

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.