Lynn & Lois prematuur geboren met 25 weken, LUMC, tweeling, spoedkeizersnede, buidelen, sonde

Lynn & Lois

Lynn & Lois prematuur geboren met 25 weken, LUMC, tweeling, spoedkeizersnede, buidelen, sonde

 
Van de fotograaf:

Mijn eerste shoot in 2020 was bij dit mooie gezinnetje in het LUMC in Leiden. Lynn en Lois zijn geboren met 25 weken, geheel onverwachts. De buikpijn die hun mama had bleken weeën te zijn en uiteindelijk moesten ze met een spoedkeizersnede ter wereld gehaald worden.

Toen ik vroeg hoe het de afgelopen 7 weken met de meisjes ging, moest ik even slikken van het antwoord. Wat hebben deze twee kindjes al ontzettend veel te verduren gehad! Zoals hun papa zei: volgens de verpleegkundigen hebben ze bijna alle complicaties gehad die zo’n kleintje kan krijgen. De meisjes doen het nu gelukkig goed en hebben alleen nog wat ademondersteuning/zuurstof. Prachtig om te zien hoe de ouders tijdens de shoot konden genieten van hun knappe kindjes. Eén voor één werden de meisjes verzorgd en daarna mocht er gebuideld worden. De meisjes mochten eventjes bij elkaar buidelen bij papa, iets wat nog niet zo vaak gebeurd was. Hun papa straalde één en al trots en geluk uit, zo mooi om te zien! Ik kan me niet voorstellen hoe fijn dat soort momenten moeten zijn na een onwijs heftige periode. Lynn werd overgelegd naar mama en zo konden beide ouders allebei genieten van het buidelen.

Papa, mama, Lynn en Lois: wat een liefde stralen jullie uit! Het is haast ondenkbaar hoeveel deze kleine meisjes al hebben doorstaan. Ik hoop dat alle heftige complicaties nu wegblijven en jullie lekker kunnen genieten van elkaar. Sterk maar lekker aan en groei maar goed, zodat jullie over een aantal weken met papa en mama mee naar huis kunnen!

Liefs,
Samantha

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.