Juna prematuur geboren met 35 weken, Bernhoven, weeenremmers, longrijping, sonde

Juna

Juna prematuur geboren met 35 weken, Bernhoven, weeenremmers, longrijping, sonde

 
Onze lieve Juna. Wat zijn we blij om jouw trotse ouders te mogen zijn. Eerder dan verwacht kwam je in ons leven, maar vanaf het allereerste moment laat je zien dat je ontzettend sterk bent.

De eerste 30 weken had mama een geweldige zwangerschap en genoot hiervan! Tijdens een controle op 2 januari ( 30 weken zwangerschap) in het ziekenhuis Bernhoven in Uden liet je merken dat je van plan was te komen. Uiteindelijk ben je na 35 weken zwangerschap geboren. Klein, maar ontzettend lief.

Alle signalen van een vroeggeboorte waren er al. Gelukkig is het gelukt om dit te remmen en hebben we je in mama’s buik kunnen houden door een ziekenhuis opname met weeënremmers, longrijpers en volledige rust. Op 24 januari om 12.32 uur ben je geboren. Op deze dag zouden we een gesprek met de gynaecoloog hebben om je te draaien, maar dit was te laat. Het was niet zomaar een bevalling, het was een vaginale stuitbevalling. De bevalling leek goed te gaan, tot de artsen en papa je billen zagen. Je kwam met schaafwonden en hevige blauwe plekken ter wereld. Je had veel pijn, maar wat was je sterk en dapper en gelukkig ben je hiervan snel hersteld. Nu ben je bijna 4 weken bij ons en sinds een paar dagen bij ons thuis. Je hebt nog wat moeite met reguleren van ademen, drinken en slikken, maar wat zijn we blij dat je nu fijn bij ons thuis bent. De plek die wij graag met jou delen en waar we hopen jou een veilige plek te kunnen bieden. Papa en mama zijn zo onwijs trots op jou!

Lieve Mieke, bedankt voor de geweldige foto’s. De fotoshoot kwam op het juiste moment. Het moment dat het beter leek te gaan met Juna, maar ook een moment waarop we wisten dat we haar nog niet snel mee naar huis mochten nemen. Er was ruimte voor wat leuks en luchtigs en dat was het! Het was een moment waar we in deze week naar toe leefden. Een bijzondere ervaring die ons liet genieten in tijden waarin je wordt geleefd door de waan van de dag. Wij zijn van mening dat dit ook anderen kan helpen bij het verwerken van de situatie. Bedankt voor je tijd Mieke. Een geweldig initiatief.

——–

Van de fotografe:

Lieve Melissa en Dirk. Het was een genot om jullie te mogen fotograferen en wat fijn dat Juna nu thuis is! Ik hoop dat ook jij nu in alle rust kunt herstellen Melissa en met volle teugen genieten van jullie mooie, dappere meid.

Lieve groet, heel veel geluk en gezondheid voor jullie en een knuffeltje voor Juna, Mieke.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.