Lux

rep-21-lux-small

Eind januari mocht ik in het AZM de kleine Lux en zijn ouders fotograferen. Lux is met 26 weken en 1 dag geboren nadat de vliezen van mama een paar dagen daarvoor waren gebroken. Behoorlijk schrikken dus. Gelukkig maakte Lux een goede start. Hij woog bij de geboorte al meer dan een kilo, en het is een sterke vent.
Op het moment van de reportage is Lux bijna 3 weken oud. Een paar dagen terug had hij een bacterie te pakken, maar hij knapte al snel weer op. Lux ligt heerlijk te slapen, lekker ingepakt, en mag vervolgens bij mama buidelen. Het is altijd mooi om te zien, de nieuwe band tussen ouders en hun kindje. Er straalt een boel liefde van dit drietal af! Ik maak foto’s terwijl zij lekker knuffelen, en daarna mag Lux nog eventjes bij papa op de arm. Voordat hij terug de couveuse in gaat worden we nog getrakteerd op zijn prachtige lach. Zo lief!
Lieve Lux, Ines en Andy, ik vond het heel bijzonder om jullie samen te mogen vastleggen en wens jullie heel veel liefde, geluk en gezondheid toe!

Liefs,
Steffie van den Akker

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.