Luus prematuur 28 weken

Luus

Luus prematuur 28 weken

De ouders:

Volop waren wij aan het genieten van een zorgeloze zwangerschap. Op 3 november kwam daar een eind aan. Met 25+5 weken werd ik opgenomen in het Radboud UMC met gebroken vliezen. Met 28+6 weken is op 25 november 2015 onze dochter Luus geboren. Zo nieuwsgierig als ze is opende zij haar ogen. Wij zijn de trotse ouders geworden van een dapper en krachtig meisje. Binnen anderhalve week heeft ze alle ademondersteuning afgebouwd en mocht het infuus eruit.

In de laatste week voor haar overplaatsing, naar een ziekenhuis bij ons in de buurt, is Rob bij ons geweest voor een fotoreportage. Het is niet te beschrijven hoe fijn het is dat deze dierbare momenten met onze Luus vast worden gelegd. De fotografen van Earlybirds doen dit fantastisch!

Met deze foto’s worden wij herinnerd aan een periode van zorgen en onzekerheid. Maar ook zeker aan een periode van geluk, trots en verliefdheid.

Rob, ontzettend bedankt voor de fotoreportage, de prachtige foto’s en de tijd die je hier voor hebt vrijgemaakt.

Lieve groeten van Tjerk, Femke en Luus

*********

De fotograaf:

Dit is Luus, met bijna 29 weken geboren. Op het moment van de photoshoot is zij al een paar weken ouder. Het contact met de ouders was snel gemaakt. Nog voor de overplaatsing naar een streekziekenhuis, vond de shoot plaats. De lichtomstandigheden waren zeker niet optimaal, en de ruimte was erg klein. De ouders van Luus werkten geweldig goed mee, het voelde heel ontspannen en vertrouwd.

Luus is een heel mooi meisje en een echte vechter en liet zich goed zien. Zij was aardig wakker en keek mij af en toe doordringend aan, alsof zij het allemaal prima vond. Voor mij weer een heel mooi moment om vast te leggen, waar ik zelf enorm van genoot.

Ik wens Luus en haar ouders heel veel geluk en gezondheid.

1 antwoord
 1. Marloes (mama van Maud)
  Marloes (mama van Maud) zegt:

  Ook in het echt is Luus een prachtig meisje! We wensen jullie succes met de laatste loodjes. En natuurlijk hopen we dat jullie snel naar huis mogen om daar te gaan genieten van jullie kleine meid!

  Groetjes,
  Niels, Marloes en Maud

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.