Luuk & Morris

 

Luu en Morris collageZondag 9 februari ben ik naar het MMC in Veldhoven gegaan om Luuk en Morris te fotograferen. De verpleegsters ontvangen mij hartelijk en de mama van Luuk en Morris komt mij ophalen. We maken kennis en ze verteld hoe het is gekomen dat hun twee mannetjes zo vroeg (31 weken) ter wereld zijn gekomen. Daarna gaan we binnen op hun kamertje en vol trots laat ze me Morris zien.
Morris had een slechte start, maar ondertussen gaat het heel erg goed met hem. De verpleegster is samen met papa nog bezig met de verzorging van Luuk, daarna maak ik ook kennis met papa en kleine Luuk. Luuk had een goede start, maar heeft het momenteel zwaarder en dus krijgt hij nog extra zuurstof.
Het is een prachtig gezin om te zien en de onvoorwaardelijke liefde en warmte voor hun jongens straalt van de ouders af. Ondertussen heb ik mijn camera’s uit gepakt en leg ik het verzorgen en knuffelen vast.  Na een uurtje heb ik genoeg foto’s kunnen nemen en neem ik afscheid van de ouders en Luuk en Morris. Ik loop het ziekenhuis uit. Mijn eerste reportage voor Earlybirds zit erop en op de fiets terug naar huis laat ik alle indrukken van mij afwaaien en ben ik dankbaar dat ik dit mag en kan doen voor de ouders van prematuren kindjes.

Lieve Luuk en Morris, ik hoop dat jullie heel goed blijven groeien en binnenkort lekker met papa en mama mee naar huis mogen. Ik wens jullie heel veel liefde, geluk en gezondheid toe.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.