Luke Roosmarijn Daan drieling prematuur geboren 31 weken

Luke, Roosmarijn & Daan

Luke Roosmarijn Daan drieling prematuur geboren 31 weken

Luke, Roosmarijn en Daan, een prachtige drieling! Ze zijn geboren na een zwangerschap van 34 weken en 1 dag. Ik mocht ze fotograferen in het Diakonessenhuis toen zij 10 dagen oud waren. Ik kwam gelijk aan met de ouders en zij kregen meteen te horen dat hun kindjes van de monitor af mochten, wat een goed nieuws! Zo ontstond al snel het idee dat ze nu ook voor het eerst alledrie tegelijk op schoot konden, wat een mooi gezicht. Een stralende papa en mama met hun armen vol geluk. Ze zagen er alle drie prachtig uit in hun mooie kleertjes en bijpassende omslagdoeken.

Nu nog wat groter groeien en zelfstandig leren drinken, dan mogen deze kanjers hopelijk snel naar huis. Daar wachten namelijk nog 2 broers en een zus! Jacco en Johanneke, ik vond het heel bijzonder om jullie en jullie drieling te mogen ontmoeten en fotograferen. Ik wens jullie heel veel geluk met jullie prachtige gezin!

De ouders:

Net na het bereiken van de mijlpaal van 34 weken zwangerschap braken op zaterdagmorgen vroeg m’n vliezen. De zwangerschap was tot dusver voorspoedig verlopen, nu brak het moment aan…! Erg spannend! Nadat we onze andere kinderen Julia (6), Niek (4) en Paul (2) ondergebracht hadden bij vrienden, waren we binnen drie kwartier in het WKZ. Hier stond al een heel team aan mensen klaar en was het nog even wachten op een paar specialisten die nog onderweg waren.

Ondertussen werd ik gelijk aan de CTG gelegd en werden onze 3 kindjes gecontroleerd. Omdat de onderste baby in stuit lag, zat een natuurlijke bevalling er niet in en werd ik klaargemaakt voor de keizersnede. Nadat alle voorbereidingen getroffen waren, vertrokken we al snel richting de OK. We vonden het allebei nog heel onwerkelijk.

En hier werden om 10.02, 10.04 en 10.09 onze prachtige kinderen Luke, Roosmarijn en Daan geboren. Wat een ongelooflijk wonderlijke gebeurtenis, erg overweldigend om onze drie kindjes achter elkaar geboren te zien worden. Ze deden het alledrie gelijk heel goed en mochten na de eerste checks al bij ons liggen. Prachtig, wat een uniek en rijk moment. Daarna werden ze opgenomen op de afdeling MC van het WKZ waar ze 6 dagen hebben gelegen en verzorgd werden door hele betrokken en professionele verpleegsters.

Vervolgens zijn de kids overgeplaatst naar het Diakonessenhuis in Utrecht. Ook hier wordt goed voor onze drieling gezorgd! Ze doen het alle drie ontzettend goed en verrassen ons elke dag weer met vooruitgang. Dank aan onze God die zo goed voor ons zorgt!!

We zijn heel benieuwd wanneer Luke, Roosmarijn en Daan met ons mee naar huis mogen, ook Julia, Niek en Paul zien hier natuurlijk heel erg naar uit!

Graag willen we Nancy Grotenhuis hartelijk bedanken voor de gezellige fotosessie en de prachtige collage. We zijn heel benieuwd naar de rest van de foto’s!

6 antwoorden
 1. Ingrid gielen
  Ingrid gielen zegt:

  Lieve ouders,
  Gefeliciteerd met 3 prachtige kindjes. Wat fijn dat het goed gaat met ze. Wij hebben 5 kinderen en 1tje heet ook Daan. Ik spaar geboortekaartjes met zijn naam en heb nog geen 3-ling met zijn naam. Wel megaveel tweelingen. Wat zou het super zijn als jullie nog een kaartje over hebben voor mij.
  Heel veel geluk met jullie 6-tal. Genieten xxx
  Groetjes Ingrid

  Beantwoorden
 2. dineke Eskes-floor
  dineke Eskes-floor zegt:

  Beste ouders
  van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige 3ling! wat een mooie ontroerende foto.s!
  al het nodige toegewenst voor de opvoeding van jullie kinderen
  Johanneke ik zat nu bijna 16 jaar geleden achter je in de kerk in barneveld
  misschien weet je nu wie ik ben!
  een hartelijke groet uit Tholen..Dineke Eskes&Hermen…en de konderen

  Beantwoorden
 3. Gijsbertha
  Gijsbertha zegt:

  Jacco en Johanneke
  Wat een geweldige mooie foto’s van jullie kids.
  Fijn om jullie tweetjes te zien genieten.en straks als alles goed mag gaan ze naar huis mogen komen bij de andere kinderen.

  Jullie veel sterkte gewenst.

  Groetjes Gert en Gijsbertha

  Beantwoorden
 4. Ben en Lieneke Emmink
  Ben en Lieneke Emmink zegt:

  Van harte gefeliciteerd met jullie drieling. Via Benjamin en Laura hebben we met jullie mee geleerd geur ended de zwangerschap en nu zijn de kinderen geboren! Wat fijn dat alles zo goed is gegaan. Veel kracht en wijsheid bij de opvoeding toegebeden.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.