Lennox prematuur 31 weken vliezen gebroken

Lennox

Lennox prematuur 31 weken vliezen gebroken

Dit is kleine Lennox. Ik mocht hem fotograferen op vrijdag 22 april 2016 in het  St. Jans Gasthuis Weert, samen met zijn mama en papa.

Lennox is ook geboren in dit ziekenhuis, na 31 weken en 6 dagen zwangerschap. Helaas bleek Lennox nog niet sterk genoeg en moest hij voor een week naar het ziekenhuis in Maastricht. Gelukkig doet hij het nu super goed en mag hij zelfs al bij mama aan de borst. Na heel veel zorgen kunnen zijn ouders nu volop van hem genieten.

Ik ben blij dat ik een herinnering aan mooie momenten mag geven en ik wens deze prachtige kleine familie alle geluk van de wereld!

Een warme groet van Ines van Megen-Thijssen.

De ouders:

Geheel onverwachts, op het verjaardagsfeestje van papa, braken daar ineens spontaan de vliezen…. Vijf uur later was Lennox al geboren, een mooier verjaardagscadeau kon papa zich niet wensen!

Lennox liet al meteen zien dat hij er helemaal klaar voor was, hij wilde zo graag en deed zo hard zijn best dat hij toch een beetje uitgeput raakte en uit voorzorg naar Maastricht werd overgebracht. Ook hier is weer super goed voor hem gezorgd net als in Weert! Na een weekje mochten we terug en mag hij nu verder groeien in het ziekenhuis in Weert. Nog een paar weekjes en dan mag onze lieve bink met ons mee naar huis.

1 antwoord
  1. Sien
    Sien zegt:

    Ik mocht er op deze bijzondere dag bij zijn toen je vliezen braken,we waren aan t lachen over het vocht in je benen,maar toen kwam t vocht ergens ander uit wens jullie heel veel geluk en liefde toe met lennox en geniet ervan

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.