Luca prematuur geboren met 32 weken, Westeinde Den Haag, knuffelen, sonde

Luca

Luca prematuur geboren met 32 weken, Westeinde Den Haag, knuffelen, sonde

 
Op 19 augustus mocht ik een fotoreportage maken van Luca in het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. Hij is geboren met een zwangerschapsduur van 32 weken. Hij is dan bijna 3 weken oud en hij heeft al vele mooie stappen gemaakt. De weg naar huis bij zijn papa, mama en grote zus komt steeds dichterbij.

Als ik de afdeling binnenstap zit zijn vader en ook zijn grote zus al in de gang op mij te wachten. Wat fijn dat zij er ook bij mag zijn. Als eerst deel ik de Earlybirdjes uit. Ze wist snel te beslissen welke ze wilde en ze liet de gehele fotosessie dit birdje niet meer los. Ze houdt erg van knuffels en deze had ze nog niet vertelt ze mij later.

Luca wordt tijdens de reportage verschoond en hij mag even knuffelen met zijn ouders. Hij is al heel alert en kijkt soms direct de lens in, wat een mooie ogen zie ik steeds weer!

Tijdens het verschonen vertellen ouders dat het een hectische periode is. Ik hoop voor jullie dat ondanks deze drukte en zorgen jullie straks met een goed gevoel naar deze foto’s mogen kijken. De liefde die jullie lieten zien voor elkaar heb ik mogen vastleggen en dat was heel bijzonder om te doen.

Ik wens Luca, zijn vader, moeder en grote zus alle geluk van de wereld! En hopelijk mogen jullie snel naar huis.
Liefs Eveline

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.