Luca prematuur geboren

Luca

Luca prematuur geboren

Van de fotograaf:

Op een dinsdagochtend mocht ik op bezoek bij Luca in het Laurentius ziekenhuis in Roermond. Luca is met 34 weken geboren en was precies 2 weken oud tijdens de reportage. Al na 4 dagen mocht Luca uit de couveuse en in een warmtebedje, daarna mocht hij ook al snel van monitor en op de ochtend van de reportage mocht ook zijn sonde eruit. Voor papa en mama was het ook genieten om zijn gezichtje zo te zien. Toen ik kwam, lag Luca heerlijk te slapen in zijn bedje. Daarna mocht hij lekker in badje. Luca genoot van het warme water en was helemaal zen. Na het badje mocht hij nog even met papa en mama knuffelen en al knuffelend viel hij weer lekker in slaap.

Lieve Luca, wat heb jij grote stappen gezet en wat heerlijk dat je nu lekker met papa en mama thuis bent. Heel veel geluk met jullie mooie gezinnetje.

Van de ouders:

Via de verpleging van het Laurentius Ziekenhuis in Roermond werden wij geïnformeerd over Stichting Earlybirds en de mogelijkheid die zij bieden om een mooie herinnering te maken van onze tijd in het ziekenhuis. Wij zijn heel erg blij dat Karin Lemmens ons kon bezoeken en met prachtige fotografie Luca en ons heeft vast weten te leggen. Nogmaals bedankt voor dit mooie initiatief en de tijd en moeite die Karin voor ons nam, we zijn super blij met het resultaat!

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] verhaal van Luca staat ook op de website van Stichting Earlybirds. Hier kun je ook meer informatie vinden over het aanvragen van een reportage en als je […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.