Luca prematuur geboren met 25 weken en 4 dagen, Sophia Kinder Ziekehuis, knuffelen, sonde

Luca

Luca prematuur geboren met 25 weken en 4 dagen, Sophia Kinder Ziekehuis, knuffelen, sonde

 
Op dinsdag 24 september ging ik richting het Sophia Kinderziekenhuis om Luca samen met zijn papa en mama te fotograferen. Luca is geboren toen hij nog maar 25 weken en vier dagen oud was.

Wachtend in de hal van het Sophia kwam een man met een feesthoedje mijn kant op lopen maar op de een of andere manier had ik toen nog niet door dat het Luca’s papa was. Maar natuurlijk, Luca’s mama was vandaag jarig en dat werd gevierd! Dat maakte het ook een extra bijzondere dag voor deze reportage.

Luca en zijn ouders waren heel ontspannen, open en eigenlijk vooral met de zorg voor Luca bezig. Waarbij ze elkaar ook niet uit het oog verloren. Wat een team! Dit ging gepaard met heel veel liefde en toewijding. Voor mij als fotograaf heel bijzonder om dit te mogen aanschouwen en er ook zo dicht bij te mogen komen. Ze beleven met z’n drietjes zulke heftige en spannende tijden maar desondanks heerste zoveel rust en optimisme. Ondertussen werd er veel geknuffeld, gekust en gelachen. Ik krijg er nog steeds kippenvel als ik hieraan terugdenk en de foto’s terugzie.

Lieve Luca, Lillian en Guiseppe, het was een hele mooie ervaring om jullie vast te mogen leggen en ik wens jullie alle geluk voor nu en in de toekomst toe!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.