Luc en Jay, prematuur, geboren met 25 weken, weeen, ziekenhuis, zelfstandig ademen

Luc en Jay

Luc en Jay, prematuur, geboren met 25 weken, weeen, ziekenhuis, zelfstandig ademen
Dit zijn Luc en Jay, twee mooie ventjes. Met 25 weken kwamen zij ter wereld. Een enorme schrik voor mama Irene en papa Nigel. Want zo snel hadden zij ze uiteraard nog niet verwacht.

Met 23 weken voelde Irene al de hele dag druk in haar onderbuik, voor de zekerheid ging ze toch maar even naar het ziekenhuis. Toen Nigel vroeg om hij even mee moest, wuifde ze dit weg. Want er zou toch niets aan de hand zijn. Onderweg naar het ziekenhuis kreeg Irene toch al weeën, waardoor ze wist dat er toch meer aan de hand was.

Eenmaal in het ziekenhuis werd er alles aan gedaan om de zwangerschap nog eventjes te rekken. Met 25 weken hielden de jongens het niet meer, zo nieuwsgierig naar de grote weide wereld. Wonderlijk genoeg waren de mannen voor 25 weken heel mooi op gewicht en ging het erg goed met ze.

Nu 12 weken en 2 kilo verder, moeten ze nog steeds in het ziekenhuis zijn omdat het nog niet helemaal lukt zelfstandig te ademen.
Papa en mama zijn er zoveel mogelijk om de verzorgmomenten zelf te kunnen doen.

Lieve Irene en Nigel, ik vond het heel bijzonder om voor jullie de foto’s te maken. Ik hoop dat jullie prachtige ventjes snel naar huis mogen en het gewone leventje, zoals jullie dit voor ogen hadden, kan beginnen.

Liefs Martje.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.