Louay Mounir

Van de fotograaf:
Een mooier cadeautje konden Saraya en Bertes zich niet wensen. Een prachtig mannetje, met donkere haartjes onder zijn mutsje ligt lekker in zijn bedje. Een cadeautje waar ze niet helemaal op gerekend hadden, maar waar ze intens van genieten. Zijn grote broers en zus vinden het helemaal leuk en kunnen niet wachten tot hij thuis komt.
Toen bleek dat Louay de harde buiken van mama niet zo fijn vond en zijn hartslag elke keer dipte werd besloten hem met een keizersnede te halen.
Ook buiten de buik vond hij het nog best even zwaar, maar elke dag gaat het een stukje beter. Hij drinkt zijn fles al half leeg en na een heerlijk badje is dat al best heel knap.
Het gele pakje hebben zijn broers en zus ook aangehad en staat hem geweldig. Bertes vind hem geweldig, maar ook weer zo klein. Het badje mag Saraya doen, maar
wanneer zij gaat zitten voor de flesvoeding pakt hij Louay van het aankleedkussen en zie ik een dikke grijns, een aandachtig kijkend mannetje en een dikke kus op zijn hoofd. Louay Mounir wat een mooi geschenk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.