Liv

Van de fotograaf:

Op een zonnige zaterdag was ik welkom in het Spaarne Gasthuis om de kleine Liv vast te leggen. Toen ik binnenkwam, zag ik een prachtig meisje slapen in haar wiegje. Liv is al met 26 weken geboren en heeft al ontzettende stappen gezet. Ze is goed gegroeid en kon zich al snel goed warm houden. Zo knap!

In het wiegje van Liv hangt een paarse vlinder. Haar mama legt uit waar dit voor staat en vertelt dat de zus van Liv kort na de geboorte is overleden. Ze wisten vanaf het begin dat haar zus het niet zou halen, maar doordat de meisjes zo vroeg werden geboren, konden ze hun kindje toch nog even in leven zien voordat ze afscheid moesten nemen.

Wat een bijzonder verhaal en wat voel ik mij vereerd dat ik nu een mooie herinnering van Liv mag maken, hun kleine strijdertje die het gelukkig zo goed doet! Tijdens de reportage werd Liv verzorgd en hield ze papa’s hand stevig vast. Daarna mocht ze lekker buidelen. Bij zowel papa als mama lag ze meteen heerlijk rustig, helemaal ontspannen.

Lieve papa, mama en Liv: Wat een weg hebben jullie al afgelegd en wat een knap strijdertje is de kleine meid! Ik wens jullie alle geluk, liefde en gezondheid.

Liefs,
Samantha

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.