Liv prematuur geboren met 33 weken, rollercoaster, wondertje, Elkerliek

Liv

Liv prematuur geboren met 33 weken, rollercoaster, wondertje, Elkerliek

Hallo,

Wij zijn Nicky en Anouk. Gelukkige ouders van Liv van Aerle. Wij zijn bijna 2,5 jaar bezig geweest om zwanger te worden. Met twee miskramen als gevolg en dan eindelijk onze eerste dochter Liv. Het was dus ook even heel erg schrikken toen we 7 weken te vroeg richting het ziekenhuis moesten. Vol adrenaline richting het ziekenhuis met in het achterhoofd, het zal toch niet. Maar gelukkig 12 uur later was onze kleine meid er. Heel klein maar gelukkig gezond en wel. Vanaf dag 1 doet ze het ontzettend goed, zoals ze Liv in het ziekenhuis noemde: het wondertje.

De dagen erna was het een rollercoaster van emoties van wat we nu eigenlijk al mee gemaakt hadden de afgelopen jaren. En natuurlijk dit moment. Een maand in het ziekenhuis in Helmond. Met goeie zorg en fijne mensen om ons heen hebben we het toch aardig kunnen volhouden.

Nu paar dagen verder, zijn we steeds meer aan het genieten van onze kleine meid. En de hond (Simba) begint toch ook aardig nieuwsgierig te worden.

Dankjewel voor de mooie foto’s het zal ons goed doen als we over een paar jaar er op terug kijken.

—————

Van de fotografe:

Lieve Anouk en Nicky, het was heerlijk om mee te genieten van jullie wondertje. Wat fijn dat ze al thuis is en duidelijk wat voor sterke meid ze is.

Ik wens jullie alle geluk en gezondheid, lieve groet en een knuffeltje voor Liv, Mieke.

1 antwoord
  1. Eddy
    Eddy zegt:

    Prachtige foto’s van prachtige mensen. En dan nog een wondertje erbij genaamd Liv. Compleet plaatje. Ohja ik vergat die krullebol nog..het hondje ??

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.