Lisz prematuur geboren 32 weken

Lisz

Lisz prematuur geboren 32 weken

Op zondag 12 juli mocht ik de twee weken oude Lisz ontmoeten. Compleet onverwacht is zij met 32 weken geboren. Gelukkig is Lisz een heerlijk pittig meisje en mag ze tussendoor al eventjes van de monitor af tijdens de verzorgingsmomenten. Toen ik binnenkwam, lag ze dus al lekker bij papa op zijn borst. Het was tijd voor een badje.

Het was de tweede keer dat Paul en Anita hun dochtertje in bad mochten doen, dus dit was nog erg spannend om het nu helemaal alleen te doen. Gelukkig hadden ze een lieve verpleegster die hen nog wat tips en hulp gaf. Lisz werd eerst door papa gewassen en werd daarna door mama in bad gedaan. Ze ontspande heerlijk in het water en kreeg daarna haar nieuwe kleertjes aan. Daarna was het tijd om nog eventjes met papa en mama te knuffelen voordat ik naar huis ging.

Paul en Anita, ik wens jullie al het geluk toe, samen met jullie mooie dochtertje Lisz! Hopelijk is ze snel van haar dipjes af en drinkt ze snel volledig zelfstandig zodat ze al snel mee naar huis kan met jullie! Zodat het echte genieten thuis kan gaan beginnen!

Lieve groetjes, Inge van der Wijst

9 antwoorden
 1. Jennifer
  Jennifer zegt:

  Ohh Paul en Anita, wat een prachtig klein mupke, erg mooie foto’s.. geniet van jullie meisje en tot snel, Gr Jen, Luc en NIne

  Beantwoorden
 2. Sylvia Labordus
  Sylvia Labordus zegt:

  Lieve Anita en Paul, wat een lekker moppie is ze en ze kijkt al krachtig uit haar oogjes. Mooi dit!! Veel geluk met elkaar

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.