Libby en Ella tweeling prematuur geboren 25 weken zwangerschap

Libby & Ella

Libby en Ella tweeling prematuur geboren 25 weken zwangerschap

Afgelopen zondag ontmoette ik Ronna en Daan in het RadboudUMC, de ouders van de prachtige tweeling Libby en Ella, die ik samen met hun ging fotograferen.

Vooraf had ik een kort kennismakingsgesprek met de ouders die mij het pittige verhaal van hun zwangerschap vertelden. Na 3 jaar waren zij middels IUI (kunstmatige inseminatie) dolgelukkig met de zwangerschap. Helaas kreeg Ronna al vanaf 5 weken zwangerschap verschillende problemen die het tot een onzekere tijd maakten. Oorspronkelijk was ze zwanger van 3 wereldwondertjes maar helaas overleed één van hen al tijdens de zwangerschap.

Rond de 23e week moest Ronna in het ziekenhuis blijven om de zwangerschap zo lang mogelijk te rekken. Op dag 23,6 ging ze met de ambulance van Rijnstate in Arnhem naar het RadboudUMC met de mededeling dat de meisjes toch echt nog zeker een dag moesten wachten i.v.m. de 24 weken grens. Een hele hectische en onzekere tijd volgde en uiteindelijk werden zij na 25,6 weken ouders van Libby en Ella. Dappere sterke meiden met voor de zwangerschapsduur een prachtig gewicht, 890 en 985 gram. Gelukkig doen de meiden het goed en groeien ze hard, nu nog lekker warm en beschermd in de couveuse.

Groei maar hard Libby en Ella, dan kunnen jullie snel naar Rijnstate om daar nog een beetje verder te groeien om vervolgens lekker met jullie trotse papa en mama mee naar huis te gaan.

Ronna, Daan, Libby en Ella, ik wens jullie heel veel geluk, gezondheid en liefde voor de toekomst.

Liefs, Rianne

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.