Liselot

Van de fotograaf:

Lieve Liselot,

Op donderdag 26 mei tijdens Hemelvaart heb ik het geluk foto’s van jou en je papa en mama te mogen maken. Ik ontmoet jullie in het Ziekenhuis Rivierenland te Tiel. Jouw papa staat me beneden al op te wachten om samen naar boven naar jou en je mama te gaan.

Jullie hebben een prachtige, ruime kamer voor jullie drietjes in het Ziekenhuis. Als ik aankom lig je nog heerlijk te slapen onder het mooie dekentje dat de zuster heeft versierd. Ze heeft een prachtig gekleurde naamsticker voor je gemaakt en deze op je dekentje geplakt, waardoor iedereen direct kan zien hoe jij heet. Je bent een wonderschone, lieve kleine meid die heel rustig ligt te slapen.  Op het kastje naast je staat heel trots een foto van jou en je broertje Matthijs. Jouw papa en mama vertellen heel mooi en rustig dat jouw lieve, sterke broertje het tot hun grote verdriet niet gered heeft. Ondanks dat jij zo vroeg geboren bent, ben je wel al ontzettend sterk en groei je super goed door. Je hebt zelf als aan de borst van mama gedronken en met een beetje geluk mogen jullie vandaag naar huis. Zoals mama het zo mooi zegt: Liselot heeft de kracht van Matthijs erbij gekregen. Jouw papa en mama vertellen ook over de foto’s die er van Matthijs en jou gemaakt zijn en hoe waardevol deze zijn. Zo kunnen ze jou, als jij later groot bent, ook over je broertje vertellen en hem aan je laten zien.

En dan is het tijd voor een badje. Even uitkleden onder de warmtelamp zodat je het niet te koud krijgt en even wegen. Je gaat er goed op vooruit! Weer aangekomen! Daarna ga je lekker in een warm bad, gewassen door papa. Jouw papa en mama kregen complimenten van de zuster, omdat zij het al zo goed doen met jou. Nadat je in bad geweest bent is het tijd voor een voedmoment en heel veel knuffels. Mama zorgt voor borstvoeding waarna jullie lekker met zijn drietjes hebben kunnen knuffelen. Even bij mama op haar borst en daarna lekker warm bij papa. Er kwam zelfs een glimlachje tevoorschijn toen je bij papa op zijn borst lag. Je lag heerlijk tevreden en hebt niet één keer gehuild tijdens de reportage. Super goed!

Na de knuffeltijd zijn jullie nog met zijn drietjes op de foto gegaan en mocht je daarna weer lekker warm verder slapen in je bedje. Samen met je roze knuffeltje van Nijntje. Nog een kort slaapje voordat jullie die dag eindelijk naar huis mogen. Wat heb ik enorm veel bewondering voor jouw papa en mama.

Lieve kleine meid, wat heb je het goed gedaan en wat zijn je ouders trots op jou en je broertje Matthijs. Hij is een kleine ster die altijd over jou zal waken. Ik wens jou en je papa en mama heel veel geluk, liefde en gezondheid toe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.