Lieva prematuur 35 weken

Lieva

Lieva prematuur 35 weken

Eind april mocht ik in het AZM Lieva en haar ouders en zus fotograferen. Lieva werd geboren met 35.2 weken nadat mama merkte dat zij zich in de buik ineens heel anders ging gedragen. Maar goed dat zij zo oplettend is geweest: dit is de beroemde mama intuitie op z’n best! Lieva bleek ziek te zijn, zodanig dat zij een ingrijpende darmoperatie moest ondergaan niet lang na haar geboorte, en later nog een. Ze kreeg daarnaast de diagnose taaislijmziekte. Wat kom je als ouders zijnde dan in een achtbaan aan emoties terecht…

Op het moment van de reportage is Lieva 12 dagen oud. Wat een mooi kindje is het! Net als haar grote zus Roos, een innemend meisje van 2,5 jaar met een bos prachtige krullen! Wat is Roos lief voor haar zusje! Ze aait voorzichtig over haar haartjes en geeft haar kusjes, en ze slaat haar armen om haar heen met een hele beschermende blik in haar ogen. Het is heel mooi en ontroerend om te zien.

Na de foto’s van het gezin samen gaat Roos terug naar het Ronald McDonald huis met opa en oma en maak ik een serie foto’s van papa en mama samen met Lieva. Lieva ligt lekker te slapen en is steeds aan het glimlachen. Ook zie ik heel veel lieve blikken tussen papa en mama. Wat straalt er een boel liefde van dit gezin af!

Inmiddels is Lieva na een zware ziekenhuisperiode thuis! Lieve Lianne, Rob, Roos en Lieva, ik wens jullie het allerbeste voor de toekomst. Dat jullie samen maar mooie avonturen mogen beleven!

Liefs,
Steffie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.