Luca & Lien prematuur geboren met 30 weken en 3 dagen, tweeling, St. Jans Gasthuis, gebroken vliezen, NICU, sonde

Lien & Luca


Luca & Lien prematuur geboren met 30 weken en 3 dagen, tweeling, St. Jans Gasthuis, gebroken vliezen, NICU, sonde

Van de fotografe:

Dit zijn kleine Lien & Luca. Ik mocht hen fotograferen op zaterdag 20 juli 2019 in het St. Jans Gasthuis van Weert, samen met hun mama en papa. Na 30 weken zwangerschap waren bij mama al de vliezen gebroken en werd ze opgenomen in het ziekenhuis van Maastricht. 3 dagen later zijn Lien & Luca dan op een natuurlijke weg geboren, een klein sterk meisje en een kleine sterke jongen. Alles ging gelukkig goed en zo mochten ze uiteindelijk naar het ziekenhuis van Weert. Helaas bleek daar iets met de darmen van Lien niet in orde te zijn en moest ze met spoed terug naar Maastricht. Mama en papa waren zo opgelucht dat er niets ernstigs kon worden vastgesteld en Lien weer terug mocht naar haar broertje Luca.

Tijdens de reportage mocht Luca lekker in badje. Papa en mama verzorgden Lien en Luca met zoveel liefde dat ik het niet alleen warm had van de hoge temperatuur, maar ook in mijn hart. En weer heb ik een prachtig jong gezin mogen ontmoeten.

Mogen de beelden een mooie herinnering voor hun zijn. Ik wens jullie viertjes alle geluk van de wereld! Een warme groet van Ines van Megen-Thijssen.

——————

Van de ouders:

Na een fijne zwangerschap van 30 weken zou dan eindelijk mijn verlof beginnen. Nog diezelfde avond besloot Luca dat het tijd werd de wereld te gaan verkennen en braken de vliezen. Met wat medicatie hebben we dit nog drie dagen kunnen rekken tot de bevalling. Voor Lien kwam dit echter toch wat onverwacht, zei moest dan ook even op gang komen.

Na een toch wel heftige periode op de NICU in Maastricht doen de kindjes het nu hartstikke goed en hopen we snel als gezin samen thuis te genieten.
We zijn blij met de foto’s van Ines, wat een mooi initiatief!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.