Quinntin prematuur geboren met 34 weken en 6 dagen, gebroken vliezen, Radboud UMC, sonde, knuffelen

Quinntin

Quinntin prematuur geboren met 34 weken en 6 dagen, gebroken vliezen, Radboud UMC, sonde, knuffelen

 
Van de ouders van Quinntin:

Tot aan week 27 was er niks aan de hand, ik genoot van mijn zwangerschap. Ik had niks te klagen tot mijn vliezen braken met 27 weken en 1 dag. Ik wist niet wat mij overkwam. Op de fiets naar het ziekenhuis waar al snel duidelijk werd dat mijn vliezen waren gebroken maar niet volledig. Die zelfde nacht werd ik over gebracht naar het UMC Radboud in Nijmegen. Elke dag waren we zo bang dat ons mannetje geboren ging worden maar gelukkig was dat niet wat er gebeurde. Ik heb 5 weken in ellende en stress geleefd in Nijmegen. Mijn man week in die 5 weken geen dag van mijn zijde en bleef hij mij steunen en daar ben ik hem ontzettend dankbaar voor.

Met 32 weken mocht ik terug naar Tiel al snel werd ik naar huis gestuurd en dat deed me zo goed. Wel moest ik mik elke dag melden voor de CTG en dat deed ik met liefde voor mijn mannetje. Met 34 weken en 6 dagen braken midden in de nacht mijn vliezen. Om half 4 had ik al 5 cm ontsluiting en het kon nog uren gaan duren ze verwachtte 1 cm per uur. Maar niks was minder waar om kwart voor 8 had ik al 10 cm ontsluiting en kon ik gaan persen. De rug weeën waren zo ellendig dat ik ze niet weggepufd kreeg. Gelukkig had ik mijn man, mijn buurvrouw en schoonzusje aan mijn zijde. Dankzij hun heb ik om 08:25uur ons mannetje in mijn armen. Quinntin Kyano werd geboren met 34 weken en 6 dagen op 10 juli 2019. Veelte vroeg natuurlijk maar we weten dat het allemaal goed gaat komen.

—————

Van de fotograaf:

Op 21 juli was ik naar het ziekenhuis in Tiel gereden om foto’s te maken van Quinntin. Ik werd ontvangen door zijn ouders en na een kennismaking was het tijd voor het badje. Even wennen maar daarna vond hij het heel lekker. Na het badje was het tijd voor een flesje bij papa. Door het badje was Quinntin een beetje moe geworden en dronk hij 5 ml. De rest werd gegeven via de sonde. Hierna was het nog even tijd om samen te knuffelen.

Lieve Patricia en Martin, ik wens jullie heel veel geluk met z’n drietjes. Na een heftige periode kunnen jullie nu samen genieten. Ik hoop dat Quinntin gauw mee naar huis mag met jullie.

1 antwoord
  1. Patricia
    Patricia zegt:

    Onze kleine man?❤ we hopen dat jij snel de fles pakt en dat je eindelijk mee mag naar huis. We zijn super trots op jou kleintje je doet het super goed. Papa en mama houden van jou❤❤

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.