Lieke prematuur geboren met 26 weken en 3 dagen, NICU, VUMC, couveuse, sonde, vroeggeboorte

Lieke


Lieke prematuur geboren met 26 weken en 3 dagen, NICU, VUMC, couveuse, sonde, vroeggeboorte

Lieve kleine Lieke,

Op 6 juli werd jij geboren, ontzettend klein maar zo dapper!

Nadat mama vanuit beide ziekenhuizen in Groningen naar Zwolle en uiteindelijk in Amsterdam als jouw couveuse verplaatst was, besloot jij om met 26 week en 3 dagen ter wereld te komen in Amsterdam! Dat moment kwam voor ons totaal onverwacht maar je was erg gewenst en geliefd. Jouw kamertje halfklaar, waar papa en mama straks nog meer liefde in kunnen stoppen. Je bent een ontzettend sterk, mooi en krachtig meisje en laat goed van je horen als je iets niet leuk vind. Je groeit als kool, doorstaat alle dipjes die helaas op je pad komen maar krabbelt ook snel weer op.

Op maandag 23 juli kwam fotografe Jessica langs om ons samen vast te leggen, echt prachtige foto’s en hele mooie herinnering voor later. Ook al is het een minder fijne periode geweest, zo kijken we er straks wel samen weer positief op terug! Zoveel liefde voor jou en zo mooi vastgelegd.

Na alle lieve en goede zorg op de NICU in het VUMC mochten we je eindelijk meenemen naar Groningen. Wat was dat fijn zeg, nu verblijf nog je een poosje in het ziekenhuis maar we kunnen niet wachten tot we uiteindelijk thuis met je mogen knuffelen!

Heel veel liefs,
Papa en Mama.

1 antwoord
  1. Wilma
    Wilma zegt:

    Onze lieve mooie kleindochter. Wat heb je ons en je papa en mama laten schrikken dat je al op deze wereld wou komen. Zo klein zo teer maar heel sterk en dapper. Je hebt ons hele spannende weken bezorgd maar we zijn supergrote op jou. Binnenkort lekker naar je eigen huis en dan word je overladen met liefde. Dikke kus Opa en Oma en Tante Tessa

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.