Elise prematuur geboren met 32 weken, Röpcke-Zweers, NICU, sonde

Elise


Elise prematuur geboren met 32 weken, Röpcke-Zweers, NICU, sonde

“Wat een pittige dame hebben jullie”, dit zinnetje kregen we meteen de dag na de geboorte van onze dochter Elise Jasmijn te horen op de NICU afdeling in Zwolle. En wat waren wij blij met die woorden. Ons, met precies 32 weken geboren, meisje is dus hard aan het vechten! De dagen erna, en zelfs na overplaatsing naar het ziekenhuis in Hardenberg, werd onze Elise zelfs weer een ‘pittige dame’ genoemd. Dit gaf ons vertrouwen en een trots gevoel.

Toen Elise uiteindelijk zelfstandig kon ademen en wij iets meer tot rust gekomen waren in het ziekenhuis in Hardenberg, besloten we Stichting Earlybirds aan te schrijven m.b.t. een afspraak voor een fotoreportage. Al gauw kregen wij bericht van Fotografe Brigitte en werd de fotoshoot meteen ingepland. Wat een bijzondere ochtend was dat, er werden foto’s gemaakt van alle handelingen die wij deden tijdens het ochtendritueel met onze dochter en tegelijkertijd konden we fijn tussendoor kletsen met Brigitte over alle ervaringen.

Wat zijn we benieuwd naar alle foto’s, nu al zo waardevol voor ons, zeker een aanrader voor alle andere prematuur ouders en hun kids!

Veel liefs,
Martijn en Linda
& Elise

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.