Levy Zayn

Door de fotograaf
Eind september was ik in het ziekenhuis van Alkmaar. Daar ontmoette ik de ouders van kleine Levy Zayn.
Lars en Frenzy werden overvallen met de geboorte van hun zoontje met een zwangerschap van rond de 26 weken.
Een enorm spannende tijd, maar wat een klein sterk mannetje is Levy! Hij heeft al diverse obstakels overwonnen en mocht uiteindelijk overgeplaatst worden van het AMC naar het ziekenhuis van Alkmaar. (Noordwest Ziekenhuisgroep).
Toen ik bij ze was had Levy alleen nog zijn sonde in, maar dronk ook al zelfstandig. De sonde moest verschoond worden en dus mocht deze er teven uit. Hij was de gehele fotoreportage lekker wakker en wilde absoluut niet slapen.
Heerlijk om die wakkere kindjes vast te mogen leggen! Lekker bij mama buidelen was dus een hele fijne oplossing, maar ook toen wilde hij laten zien hoe sterk hij wel niet was door zijn hoofdje al een flink stuk omhoog te houden. Wat een kanjer!

Lieve Lars en Frenzy,
Elke stap is er één en ik hoop dat de laatste stap is, dat jullie lekker naar huis kunnen met jullie kleine mannetje.
Al een enorme reis hebben jullie achter de rug, maar fijn dat we deze laatste momenten in het ziekenhuis nog hebben kunnen vastleggen. Geniet van alle momenten die komen gaan en ik wens jullie veel liefde en geluk met elkaar!

Liefs, Marinda

Door de ouders
Levy is geboren met 26+5 weken na een plotseling begin van weeën. Gelukkig waren wij tijdig overgeplaatst naar het AMC.
Waar hij de nodige complicaties heeft gehad in zijn net begonnen leventje. Wat zijn wij als ouders ontzettend bang geweest , maar de artsen hebben er alles aan gedaan om hem beter te krijgen. En onze lieve kleine sterke Levy heeft zich overal door heen gevochten. Sinds begin September zijn wij in het ziekenhuis in Alkmaar en maakt hij grote sprongen vooruit. Geen
ademhalingsondersteuning alleen nog een sonde. Zelfstandig drinken doet hij ook steeds meer en beter. Met zijn ondertussen 3500GR (1100gr geboortegewicht) is hij nu echt een kleine baby. Nog een paar laatste stappen maken en dan kunnen wij eindelijk met zijn drietjes thuis een gezin zijn. Wij zijn Marinda erg dankbaar dat zij Levy in zijn huidige omgeving zo mooi heeft weten vast te leggen. Het zijn prachtige foto’s en wij zijn er erg blij mee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.