Levi

Levi

 

Toen ik onlangs op het MST Enschede was voor een reportage kwam ik in gesprek met een oma en jonge moeder, waarvan zoontje Levi toevallig op dezelfde kamer lag. Zij vroegen informatie over Earlybirds en we spraken af dat ze zich zo spoedig mogelijk zouden aanmelden, want Levi zou spoedig naar huis gaan!

En zo gezegd zo gedaan: een paar dagen later was ik weer op dezelfde kamer voor Levi, een mooi mannetje van 4 weken oud en geboren naar geschat tussen de 32 tot 34 weken. Het was namelijk voor mama en papa een grote verrassing dat er een kindje in de buik zat! Aan niets was de zwangerschap te zien geweest en moeder was weleens moe bijvoorbeeld maar ja, nooit gedacht dat zij inmiddels hoogzwanger was! Er waren wel wat buikpijn/menstruatieklachten en daarvoor was moeder een paar weken geleden even in het ziekenhuis. Maar daar hoorde zij van de zwangerschap en diezelfde dag nog werd Levi met een keizersnede geboren!

Inmiddels maken moeder, vader en natuurlijk Levi het al een tijdje heel goed. Alles verliep voorspoedig op het MST en inmiddels is Levi al thuis! Mama maakt haar studie nog af en oma en opa helpen ondertussen een handje!

Het was erg leuk en mooi om nog even in het ziekenhuis bij jullie mooie zoon Levi te kunnen zijn. En mee te beleven en te horen hoe gaat het gaat en hoe zorgzaam iedereen is. Fijn dat ik hier iets in hebben mogen bijdragen met de foto’s. Veel plezier papa en mama en heel veel geluk met z’n allen! Dag Levi!

Hartelijke groet, Perry Paulissen.

1 antwoord
  1. Edith
    Edith zegt:

    Zit net het verhaal van Levi te lezen. Onze oudste dochter heeft het zelfde meegemaakt,met 36/37 weken hoorde ze dat ze zwanger was en met 39 weken is Bram geboren. De bedoeling was om het bij 1 kind te houden i.v.m.de zaak maar het is voor alle partijen een super mooi kado en ze zijn trots en blij met Bram. Het is alleen zo jammer dat het personeel vertelt dat ze het voor haar verborgen heeft gehouden. Dit prive en hoop dat het nergens geplaatst gaat worden

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.