Sara

Sara

 

Zondag 9 november was ik in het Maasziekenhuis te Boxmeer om daar de kleine Sara op de foto vast te leggen. De moeder van Sara vertelde mij dat vroeggeboortes veel in de familie voorkwamen en dat ze hier al enigszins op voorbereid was. Toch was het wel even schrikken toen Sara, ondanks de cerclage, met 29 weken geboren werd. Sara is geboren in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen maar was al sterk genoeg om overgeplaatst te worden naar Boxmeer, wat iets dichterbij huis is voor haar ouders.

De fotoshoot verloopt rustig, Sara vind alles wel best! Ik ben helemaal weg van haar mooie haartjes, wat een knappe baby!

Lieve ouders van Sara, hopelijk mag jullie prachtige meisje snel mee naar huis zodat jullie eindelijk kunnen genieten van dit wonder! Veel geluk voor de toekomst!

Liefs,
Susan

************************

De ouders:

Wij hebben de fotosessie heel leuk gevonden en ook erg waardevol. Alles verliep erg rustig en wanneer je later terug kijkt naar de foto’s, kun je weer erg genieten van je kindje. Er gebeurd de eerste weken zo veel, daarom vonden wij dit erg speciaal. Even geen zorgen, maar gewoon genieten.

Bedankt en groetjes,
Lenny en Maarten

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.